(Android) Skritter: Write Japanese εξαπατήστε τον κωδικό για περισσότερους πόρους
Mar 16, 2022 20:25:55 GMT -5
Post by prechmiddtilaver on Mar 16, 2022 20:25:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skritter: Write Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skritter: Write Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε τον κωδικό για περισσότερους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Skritter: Write Japanese 2022 version ▞▞▞
Hiragana Writing Practice με Tyler Mares - (iOS Εφαρμογές ...
Skritter: Write Japanese Utbildning dau
Αξίζει κάθε δεκάρα! Όχι μόνο σας δείχνει πώς να γράφετε στα Ιαπωνικά, αλλά σας διδάσκει και τη σειρά των εγκεφαλικών επεισοδίων! Σπουδάζω για να γίνω μεταφραστής και συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εφαρμογή σε οποιονδήποτε έχει πάθος για την ιαπωνική γλώσσα!
Η καλύτερη εφαρμογή για να μάθετε kanji
Αυτή είναι μια πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή. Υπέροχο σχέδιο. Σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε να επιστρέφετε για περισσότερα.
Σούπερ σούπερ καλό
Χρησιμοποιώ το Skritter εδώ και χρόνια και με βοήθησε να μάθω 1000s του Kanji. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει σοβαρά να μάθει ιαπωνικά
First Words Japanese με Learning Touch LLC - (iOS Εφαρμογές ...
Skritter: Write Japanese การศึกษา tkha
Είναι μια εντάξει εφαρμογή, αλλά δεν αξίζει 14,99 δολάρια το μήνα, είναι μια κορεσμένη αγορά και θα ήμουν περίεργος να μάθω πόσοι συνδρομητές έρχονται σε αυτήν την τιμή. Δεν πειράζει, αλλά δεν θα πληρώσω αυτό το τίμημα. Κάτι τέτοιο είναι πιο κατάλληλο για μια εφάπαξ πληρωμή και όχι για συνδρομή.
Μεγάλη μαθησιακή εμπειρία και η καλύτερη εφαρμογή για μελέτη kanji. Μακάρι να είχα περισσότερο έλεγχο στη λίστα σπουδών μου, όμως. Έκανα ένα διάλειμμα 3 μηνών από τις σπουδές και τώρα έχω μια λίστα σπουδών 500, χωρίς τρόπο να την επαναφέρω.
Japanese Penpal Shimagurashi ΔΧΕ 3.6.5 Λήψη για Android
<a href=""></a>
Η εμπειρία και η ιδέα έχουν γίνει άψογα. Πραγματικά χρήσιμο για την εκμάθηση νέων χαρακτήρων! Επεξεργασία: Είχα αντιμετωπίσει ότι η εφαρμογή έπεφτε συχνά κατά τη διάρκεια της εξέτασης 20 καρτών. Αλλά χάρη στη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης, αλλάζοντας τη ρύθμιση γραφικών από Χαμηλή σε Μεσαία, μπόρεσα να περάσω από 80 κάρτες (που είναι όταν κουράστηκα) χωρίς προβλήματα. Καταπληκτική υποστήριξη πελατών!
Ήταν απλώς φρικτό, δεν ξέρω καν πώς να εξηγήσω αυτή τη φρικτή εφαρμογή.
Ιδανικό για να μειώσετε τη σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και να μάθετε πολλά kanji.
Skritter: Write Japanese 교육 tzp
Η εφαρμογή είναι πολύ μεγαλύτερη από τις περισσότερες, κάτι που είναι ενοχλητικό όταν έχετε περιορισμένο χώρο. Επιπλέον, δεν σας λέει ποτέ πότε ολοκληρώνονται οι κριτικές σας, απλώς σας κάνει να κάνετε τα ίδια πράγματα σε ατελείωτη επανάληψη. Πήρα δωρεάν δοκιμή ενός μήνα κάνοντας tweet στους χρήστες της εφαρμογής, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτήν την εφαρμογή. Έχει ακόμα λίγη δουλειά.
Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Ωστόσο, τα διακριτικά σημάδια στο kana μπορεί να είναι λίγο δύσκολα.
HHS Japan-beauty&health shop - Τελευταία Έκδοση Για Android ...
Πολύ καλή εφαρμογή. Μόνο, θα σας πείραζε να προσθέσετε δυνατότητα εκμάθησης λέξεων σε περιβάλλον με προτάσεις. Τουλάχιστον, θα είναι χρήσιμο να δείτε παράδειγμα μετά τη σωστή απάντηση στο τεστ. Τώρα είναι δυνατό μόνο μέσω του μενού. Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι προαιρετική. Ευχαριστώ.
καλό για μάθηση και διασκέδαση συνιστάται ιδιαίτερα.
Skritter: Write Japanese Læring nnj
Φοβερή εφαρμογή, αλλά πολύ ακριβή για μένα (
Κατεβάστε Japanese Penpal Shimagurashi .apk 3.6.2 (τελευταία έκδοση) Android App ... Κατεβάστε Skritter: Write Japanese .apk Για αντρόιντ.
Android App Miraquill (Formerly Mirakee) - Write Quotes, Poems έχει κάποιες ... iA Writer Markdown Writing App APK ... Skritter: Write Japanese APK
Είναι σίγουρα ενδιαφέρον. Πράγματα που μου αρέσουν: Χρησιμοποιώ το Samsung Note 5 στο έπακρο με τη γραφίδα. 2. Ο τεράστιος αριθμός λέξεων. Πράγματα που θα ήθελα να προστεθούν ή να αλλάξουν: Μισώ την αυτοαναφορά σε εφαρμογές. Θα προτιμούσα αν η εφαρμογή μπορούσε να σας βαθμολογήσει η ίδια, ειδικά για μια εφαρμογή συνδρομής επί πληρωμή. Αν είναι δωρεάν, το παίρνω. 2. Μετά, υπάρχει ο πολύ περίεργος τρόπος προσθήκης λέξεων. Θα προτιμούσα κάτι λιγότερο εξαρτώμενο από το να αποφασίσω να προσθέσω νέες λέξεις σε ποιο σημείο.
Κατεβάστε Kana Quiz (Study Hiragana & Katakana ) Japanese ΔΧΕ ...
Ωραία εφαρμογή για τον Kanjis.. πηγαίνετε για αυτό..
Η εμπειρία γραφής είναι μεγάλη. Αισθάνεται αρκετά φυσικό για μια οθόνη, αν και μια γραφίδα είναι απαραίτητη για να αποκτήσετε σωστά την αίσθηση των κινήσεων. Δυστυχώς, μετά από μια πρόσφατη ενημέρωση, η γραφή φαίνεται λίγο μακριά από το σημείο που βρίσκεται η γραφίδα στην οθόνη. Επίσης, ενώ εκτελούσα μια άσκηση γραφής, η εφαρμογή χάλασε εντελώς. Εξακολουθώ να επιμένω στο εξής, καθώς σχετίζεται με ένα διαφορετικό σφάλμα. Ο χρόνος απόκρισης του προγραμματιστή είναι επίσης απίστευτα γρήγορος. Πιστεύω ότι είδα ένα σφάλμα να εξαφανίζεται μέσα σε 24 ώρες από την αναφορά του. 👏
Δύσκολη η προσθήκη λέξεων/kanji και καμία υποστήριξη για το μάθημα εκμάθησης Kodansha Kanji. Η διεπαφή είναι αργή και δύσκολη στην πλοήγηση. Η εισαγωγή είναι δύσκολη και περιορίζεται σε 200 είδη, τα οποία δεν κατάφερα να φτάσω στη δουλειά.
Δεν μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει σωστά, και επιπλέον θέλουν να πληρώνετε 15 $ το μήνα ή 100 $ το χρόνο για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, όχι απλώς μια εφάπαξ αγορά;; Γελοίος.
Λήψη Skritter: Write Japanese (com.inkren.skritter.japanese) ΔΧΕ 3.7.1 Δωρεάν για το Android. Μάθετε ιαπωνικά γράμματα, μάθετε τη σειρά εγκεφαλικού
@greeksources Tumblr blog with posts
Αυτή είναι η αγαπημένη μου εφαρμογή για την εκμάθηση του kanji και είμαι εθισμένος σε αυτό! Ο μόνος λόγος που δεν του έδωσα πέντε αστέρια είναι επειδή είναι τόσο ακριβό 😭
Mirai Japanese - Εφαρμογές στο Google Play
Αυτή η εφαρμογή διακόπτεται συνεχώς στο android μου. Η διεπαφή ήταν καλύτερη στο iPhone το 2017.
Το ανέβασα ένα αστέρι
Skritter 3.7.1 Download Android APK - Write Japanese - Aptoide
Λήψη Write Japanese - Τελευταία Έκδοση 1.8.0 Για Android Από MixedApp - μάθετε πώς να γράφετε ιαπωνικά τον γρήγορο και ... Skritter: Write Japanese APK.