Post by slubfinmodispkest on Feb 19, 2022 5:27:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ Blossom Blast Saga 2022 version ▞▞▞
Blossom Blast Saga Casual aqlw
Ta igra mi je bila zelo všeč in sem jo igral že leta. Nova posodobitev je videti kot prava smeti in je niti ne želim več igrati. Izgleda otročje in pogrešam čudovito grafiko. Kar naprej odpiram aplikacijo, ker mi je bila igra všeč, vendar me zaradi enega pogleda na grafiko spet zaprem. Zaradi te neuporabne posodobitve sem izgubil zanimanje za igranje in aplikacijo bom izbrisal.
To igro je zabavno igrati, vendar se ne igra pošteno, če imate po izpolnjevanju različnih nalog, da zmagate na vsaki ravni, ostanejo dodatni zavoji. Želim si, da bi imel jaz, igralec, nadzor nad dodatnimi zavoji. Moje ocene bi bile bistveno višje, če bi imel nadzor. Z dodanimi 11 zavoji kot dodatnimi točkami bi se moj rezultat povečal za 66000 točk. Preprosto ni pošteno, da igra goljufa in porabi vse moje dodatne zavoje.
Nekaj časa je bilo dobro. Vendar bom odstranil, ker sem že mesece obtičal na ravni 507. Izgubil sem zanimanje.
Najprej je bilo zabavno, dokler ne ugotoviš, da NE MOREŠ NADALJEVATI IGRE, BREZ PLAČANJA ALI KUPA ZLATA, obstaja raven, ki jo je nemogoče premagati brez pomoči z zlatom, dosežem raven 76 in je nemogoče premagati, jaz Razmišljam o Uninstalled, ker ne maram igrati za svojo igro
Res nezadovoljen z najnovejšo posodobitvijo. Igram že nekaj let in obožujem igro, AMPAK posodobitev jo otežuje in je včasih v počasnem posnetku, drugič pa prehitro.
Ne maram, ko mojega zemljevida ni več. Ne morem več znova pogledati v čudovito pokrajino na zemljevidu. Vrni mi moj zemljevid.
igra je zabavna, toda zakaj moram čakati 1 uro na igranje, potem ko izgubim vse življenje? preprosto traja predolgo. samo naj bo spet 30 minut kot candy crush saga, prosim
Všeč mi je igra, vendar je skoraj nemogoče premagati "težke" ravni, ne da bi porabili denar za ojačevalnike. Vedno pridem do približno 200, potem sem zelo dolgo obtičal na ENI ravni.
Ta igra mi je zelo všeč, všeč mi je, da cvetijo brsti in glasba je sproščujoča 😌
dobra. samo ponoči, ko se igramo z ugasnjenimi lučmi, je bela luč v ozadju med začetkom in koncem igre bolečina za oči. Ekipa naj na tem delu razvije nekaj drugega, kar ne bo bolelo oči. To ne bi smelo biti velik problem.
Ta igra je zabavna. Ampak to me preseka, ko poskušam dokončati svojo raven. preveč prekinitev in oglasov. Dajem 1* Sherri Lawrence
Vsakič, ko igram to igro, pridem do točke, ko vedno pridem na en korak od dokončanja plošče. Predvidevam, da King samo želi, da porabimo. Igra je prirejena.
Blossom Blast Saga Nezahtjevne igre huy
Obožujem igro, sovražim hrošče v aplikaciji. To igram že leta, a pred kratkim ga moram odstraniti in znova namestiti vsaj enkrat na teden, ker ko odprem aplikacijo, dobim samo črn zaslon. Predvidevam, da je to napaka z najnovejšo posodobitvijo 🤷♀️. Ponovna namestitev deluje še en teden, vendar je neverjetno moteča. Popravi to in dal mu bom 5 zvezdic
Gumb zemljevida je danes nenadoma izginil, tako da se ne morem več vrniti na prejšnje stopnje, da bi jih igral. Poskušal sem se obrniti na službo za pomoč strankam, vendar mi niso bili popolnoma v pomoč.
Tako osvežujoča igra! Še posebej mi je všeč del brez oglasov. Zelo zabavno igrati. Prepričan sem, da bo postalo težje, a zaenkrat ni slabo! Všeč mi je!!~Carol.
Zelo uživam v tej igri s čudovitimi cvetovi, vendar sem obtičal na 18. stopnji. Čeprav sem si naenkrat prislužil 3 zvezdice od 19. in 20., mi 18. nikoli ne dovoli, da bi dobil 3 zvezdice pri več kot 40-kratnem igranju. Kolikokrat naj še naprej poskušam to raven, da dobim 3 zvezdice?🤨
Stopnja 731 se nenehno ruši, vsakič, ko se balvani premaknejo, ko odstranim gobe, igra zamrzne in ne morem klikniti ničesar, zaradi česar se moram zapreti in porabiti svoja življenja. To je trenutno moja edina težava, še vedno je Odlična igra
Razočaranje, da so me vprašali za datum rojstva! Kako za vraga bo to vplivalo na moj način igranja? To aplikacijo sem že imel na starem tabličnem računalniku in je dobro delovala brez teh podatkov.
Ta igra je zelo zabavna, toda tisti del, kjer so čebele, so mislile, da nam bodo pomagale, a nič hudiča, da me preprosto blokirajo... aish.... zelo jezi
Blossom Blast Saga Hygge akos
Blossom Blast Saga Casual zpi
Igra je ljubka in lepa. Mislim, da bi morala igra uporabljati več vmesnikov in funkcij za mehaniko pomoči v igri, kot je v Candy Crush, npr. prejmite izdelek po ogledu oglasa, pokažite dnevne nagrade za teden, bonus nagrade za zaporedne zmage.
Zelo lepa igra. igra v času in najlepša igra. Skoraj dobro in zelo lepo
OK igra!
najnovejša posodobitev je to igro vizualno uničila. če spravim verigo, namesto da vidim, da pokajo lepe rože, če utripaš, zamudiš animacijo. to igram za vizualne ...
Zabavna igra, vendar so izdelovalci odstranili ojačitve. Kot da igram za nič. Prosim, popravite igro, da si bomo lahko prislužili nagrado. PROSIM!!
Razočarana!!!! 5-krat sem premagal isto raven in to me ne bo napredovalo na naslednjo raven!!!!! To igro igram že leta in imam precej visoko raven (750 ).Ne bom nadaljeval z igranjem, če to ne bo kmalu popravljeno!
Zelo mi je všeč, da so stopnje zahtevne, vendar jih ni nemogoče preskočiti. Spravi me k razmišljanju, vendar je zelo sproščujoče.
Dj majkevam 5 premikov pa nabij ti 10 jurjev ja ja
Aplikacija se vedno zruši. In moj napredek ni shranjen. Od časa do časa me vedno prosijo, da se prijavim, da shranim napredek, ko se nikoli ne odjavim 😤
To je v redu zapravljanje časa, vendar v bistvu samo znova in znova poskušate znova in znova brez možnosti za zmago, ne glede na to, kaj počnete v 99 % časa. Njegov RNG je zelo težak, zato je lahko zelo frustrirajoče na kasnejših ravneh, ko imate dobesedno 0 možnosti, da dokončate raven samo zaradi tega, kar vam rože naključno spustijo.
uro čakanja na življenje, ki je predolgo. Bil sem tako vesel, ko so dodali košaro za rože, da bi zaslužili ojačevalnike, vendar ni poštena trgovina za dvojno čakalno dobo. ne bom več igral tako veliko.
Zasvojenost, zabavno in zahtevno. Vsako življenje traja eno uro, tako da je to frustrirajuće.
Všeč mi je ta igra, največji padec IN razlog za 3 zvezdice je, kako dolgo cvetijo/eksplodirajo, itd.. na koncu vsake stopnje, ko jo premagaš... Večino iger, kot je ta, naj preskočiš vse toNe bi imel nič proti temu, da ga ne bi mogel preskočiti, če ne bi trajal takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kot dolgo časa, da ga dokončam. Kot da bi morali gledati dodatek na koncu vsake stopnje ... Ampak dlje. Rada grem naprej in odstranim 😕
Obtičal na stopnji 922. Preveril google za nasvete in ugotovil, da je količina rož, ki jih moraš položiti na zadnjih dveh, postala VELIKO večja od izvirnika. Nemogoče ga je premagati. Prav tako dnevnim igralcem ne ponujate več ojačevalcev za vsakodnevno igranje. Razmišljam o brisanju, razen če bo kmalu popravljeno
Bojim se, da čebele popolnoma uničijo to igro. Odstranijo kateri koli element izziva in vsak krog z njimi spremenijo v igro. Odstranjeno.
Ta igra je zelo zabavna, dokler ne dosežete stopnje 100. Potem postane pretežka in ni pomembno, ali je vaša spretnost dobra. Že dober teden sem obtičal na stopnji 107 in vsak dan poskušam to preseči. Ne plačujem denarja za brisanje nivoja, zato bom zdaj odstranil.
Cooking Joy 2 ব্যাজ ivvn
zamrzne; ponastavi na začetek, po zmagi ne nadaljuje skozi stopnje .... Večkrat preigrana raven 84 ... je bila na ravni 500 pred ponastavitvijo igre.
Preprosto obožujem cvetenje rož in tako ga imam vsako jutro
To je zelo preprosta igra in najpomembnejša stvar je, da jo je mogoče igrati tudi brez povezave.....
Sproščujoče in osupljivo lepo! Ko nadaljujete skozi stopnje, postane precej zahtevno, zato se pripravite na občasno zadrego. Enostavno NAJBOLJŠA sprostitvena igra, po mojem skromnem mnenju.
To igro sem igral nekaj let. Najnovejše posodobitve v preteklem letu NI!!! Dnevne nagrade so izginile. Napake od zadnje posodobitve so grozljive, verige ne eksplodirajo, majhni drobni cvetovi se naključno pojavljajo, ko bi morali biti veliki, oh in najboljše so rože različnih barv znotraj drugih rož....
Všeč mi je ta igra, že nekaj let jo igram in izklopim in včasih se je naveličam, ko pridem na res težko raven, vendar sem na 331. stopnji, tako da mislim, da je to tako pričakovano! Še vedno res zabavna igra z osupljivo grafiko!
Všeč mi je, vendar včasih ne deluje in nekatere ravni so skoraj nemogoče. Vem, da morajo otežiti igro, vendar so nekatere ravni preprosto smešne.
Odpravili ste prejšnje težave in namignili na dnevno nagrado za prijavo! Jaz ljubim to igro. Upam, da bo nova posodobitev vključevala enake vrste ojačevalcev, kot jih imajo druge igre King, ker to ni lahka igra, razen če plačate ojačevalnike, držim pesti.
Zelo žalostno, da so nedavne spremembe onemogočile zmago te igre brez dodanih namigov. Starejša različica nam je dala 1 namig vsak dan, ko se vrnemo. Ko so to odstranili, so igre postale pretežke. To bom izbrisal iz telefona in tablice. Žalostno! Zdaj pa na druge igre.
Minilo je že kar nekaj let, odkar sem dal to oceno, pa še nobenega odgovora. Zdi se, da je izdelovalec igro zapustil. Ni mogoče dostopati do ničesar v igri. Pojavi se mi samo napaka - Ni povezan z Google play. Poskušal sem se povezati prek e-pošte, Facebooka, vendar brez uspeha!!
prinesi zemljevid nazaj. Ne maram nadomestnih kart in to bi morala biti IZBIRA za njihovo uporabo. Če zemljevida ni mogoče vrniti ali ne morem izbrati stopnje do svoje trenutne ravni, bom nehal igrati igro!
Dobro sem se potrudil, a na koncu nisem prenesel zvoka lomljenja loncev in stekla. Nenavaden razlog, da sem se razjezil nad igro, vendar mi je nalezlo kožo.
Odlična brezumna igra, ko sedite na letalu brez internetne povezave.