Post by slubfinmodispkest on Feb 19, 2022 5:24:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing in Car 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing in Car 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen erőforrás-hack ▞▞▞
▞▞▞ Racing in Car 2 2022 version ▞▞▞
Készen állok arra, hogy egyedül játsszam ezt a játékot, mert amikor felnövök, saját autóm és házam lesz a legjobb barátommal, akit Samantha-nak hívnak, ő kap egy Jeep-et, én pedig egy Jeep-et.
szörnyű, csak 2 gomb működik. és csak hülyén lehetsz. ez a legrosszabb játék amivel valaha játszottam.😡
Megpróbáltam lejátszani, de akármelyik hülye úgy döntött, hogy kiadja ezt a szörnyű és aljas zajjal, meg kell tanulnia, mit akarnak a fogyasztók, és nem az ő felfogásában, hogy mit kellene hallgatniuk az embereknek, miközben egy ilyen alap és silány játékban hipnotizálva vannak. A szörnyű háttérzene/zaj miatt eltávolítva. Amatőr és szánalmas.
Eleinte élvezem ezt a játékot, a kormány könnyen forgatható, mint egy normál, és imádom, de a pontszámom még mindig nem változik, még akkor sem, ha magas pontszámot értem el a versenyeken! ez ingerült lehet. Ha lehetséges, próbáljon éles kanyarodást csinálni, ne csak egyenes vonalú autópályát. Nagyon köszönöm!
Letöltöttem a játékot, amikor befejeződött, és újra kezdődik a letöltés. Elpazarolt időm, adatok, akkumulátor. Nem fogom újra letölteni, köszönöm
Szuppa király!!!!!!! Csak több autót kell hozzáadni, és ha lehetséges, testreszabni is.
Rendben van, de a játék túl gyorsan véget ér, nincs sok autó és térkép. Túl hamar unalmas lesz.
Annyira idegesítő játék!!! Nagyon szórakoztatónak tűnt, de amikor megkaptam, olyan unalmas volt. EZT EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOM!!!!
ez nem rossz játék és nem rossz grafika, valójában ez a legjobb autós fogantyú, amivel játszottam, adok nekik egy 5-öst, mert egyszerűen jó és rendben van, nincs semmi baj ezzel a játékkal, miközben csak egy kicsit játszottam, de ez jó nekem, és ez volt az irányítás és a sebesség, de valójában a sebesség rendben van
Racing in Car 2 Utrka owzr
Imádom, hogyan kell vezetni a húgom a húgom szereti, ahogy én a húgom és a családom mind Játssz
Már csak a kormány hiányzik. Nézetek és lehetőségek nagyon kevésbé, csak balra és jobbra mozgatva unalmasnak tűnik, de a grafika és a pontosság a legjobb
A játék nagyon szép, de a grafika nagyon alacsony
Nagyon sok vezetési tapasztalatot adott. Köszönet azért. Az ilyen játékokat közzé kell tenni, mert ahelyett, hogy autósiskolába járna, játszhat ezzel a játékkal és megtanulhat vezetni. Köszönöm mégegyszer.
nagyon jó játék! alapvetően azt tanítja, hogyan kell vezetni
Nagyon szupi de van vele egy kis gond sok a reklám amugy még nem töltöttem le csak a véleményekből írtam:-)
Unalmas a jobb autók már fizetős és ez minden játéknál van amit nem értek aki fizet miért kell így lehuzni az embereket és a játék unalmas csak az egyenes országúton nincs semmi kaland
A játék fantasztikus. Nem igazán írok véleményeket a játékokról, csak szerettem volna megvilágítani a véleményemet. Öt csillagot adtam a játéknak, mert jól volt felépített és megfelelően felépített. Szóval köszönet a vezetőségnek✌✌.❤❤❤dis játék
Imádom a játékot, de szeretném, ha megállhatnék és beléphetnék olyan helyre, ahol ha lehet, 1000000-et adnék érte
A sofőrnek megvan a saját esze azzal a kerékkel, hogy a készülékemet teljesen mozdulatlanul tartom, nehogy lezuhanjon, és az autókba vagy rámpára kavarogjon.
A legjobb játék örökké. Nagyon örülök ennek a játéknak köszönöm 🥰🥰
Racing in Car 2 Preteky xwzv
nagyon rossz játék, a kormányt és a grafikát nem tudod megváltoztatni, csak a hangot tudod be- vagy kikapcsolni
Szeretem ezt a játékot. De ez csak... Időbe telt, mire egy másik autóm volt. Várni pedig kicsit unalmas
Cooking World Crazy Diner Mama Arkada grjn
Racing in Car 2 レース hsuh
fémes kizár elemzés RC Cars on Steam · Amikor Andes Ideg ▷ Download Mini Motor Racing 2 - RC Car for PC 【FREE】 ¡ Windows ! · Útonálló
Nem tetszik, hogy nincs tartalma
A jó grafika olyan jó
Racing in Car 2 مسابقه kbr
Szerintem nem képernyőmozgató, de ez van:(
A jó játékok sok idő eltelik, nagyszerű gyerekeknek. Úgy értem, még csak 13 éves vagyok, szeretem a játékot, és töltsd le, ez jó játék, lehet, hogy van egy kis hiba meg ilyesmi, de csak ki kell jelentkezned, és újra be kell jelentkezned, de nem tetszik a jel vagy bármi, amit szeretni kell t a telefonom Mama telefonja, így a telefonom is így csinálja, és mellesleg th
Nagyon szar
Jó, játék közben úgy érzem, mintha benne lennék. De több odafigyelést igényel, és olyan gyorsan és közel kell hajtanod, hogy több pontot szerezz
A grafika elég jól néz ki, de játék után csak egyenes az út, megbánod, hogy próbáld ki magad, ha nem hiszed el.
lúzereknek ajánlom
Ez a játék nagyon jó, mindenkinek ajánlom. 5csillagot ér!😘😃😆