(Android) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games debloca resursa
Feb 19, 2022 5:15:35 GMT -5
Post by slubfinmodispkest on Feb 19, 2022 5:15:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca resursa ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Nr. RUE Nume - Fonduri Structurale
Super tare jocul
Geometry Dash Lite Arcade dtd
Este un joc foarte distractiv și distractiv. Oricine iubește o provocare bună în gătit ar trebui să încerce cu adevărat acest joc
Prea multe reclame și este imposibil să câștigi unele niveluri fără să plătești.. 👎👎👎👎👎
Dau acestui joc doar o stea pentru că acest joc este foarte iritant. Am început să joc acest joc acum o lună, acum ajung la nivelul 118. Nu mai am niciun booster sau nu este suficient diamant pentru a cumpăra booster de săptămâna trecută. Am încercat 100. + ori până la finalizarea nivelului, dar este imposibil să nu reușesc să finalizez. Am încercat din greu, dar este irita din ce în ce mai mult dacă se întâmplă așa, cred că acest joc va eșua. Este cererea mea umilă către dezvoltator, vă rog să faceți acest nivel puțin ușor.
Iubește-l, cu excepția faptului că este greu să obții vieți și unele niveluri sunt imposibile dacă nu cheltuiești bani reali pentru a obține ceea ce ai nevoie.
Bun
Sa ne jucam COOKING MADNESS jocuri gratuite pentru telefoane Android ... Cooking Madness - A ...
Acest joc este grozav și foarte distractiv. Problema pe care o am sunt reclamele. DUPA FIECARE NIVEL??? Am inteles ca reclamele iti fac bani la fel ca pentru alte jocuri dar DUPA FIECARE NIVEL??? Este mult prea mult și dacă nu îl schimbi curând, nu voi continua să joc. NU SUNT NECESARE ANUNȚURI DUPĂ FIECARE NIVEL. Vă rog să schimbați asta. Sunt sigur că nu sunt singurul. Mulțumesc.
Destul de distractiv, poate deveni dependent și există mereu noi provocări pe care să le joci pentru a câștiga lucruri
Prea multe reclame
Am ajuns la 2 map la al doilea restaurant, dar jocul devenise infernal de greu. Am folosit la nivelul care eram toate diamantele avute nu am reușit să îl trec. M-am enervat și am dezinstalat jocul, acum trebuie să o iau de la capăt. Am pierdut tot progresul.
Ce se întâmplă cu jocul meu preferat. Am jucat de-a lungul anilor pentru a ajunge la nivelul 1740 pe 27.08.2021 cu pietre prețioase acumulate și cumpărate prin pușculiță în valoare de peste 800 de pietre prețioase, doar pentru a realiza seara că nivelul meu a scăzut la nivelul 1- 15 și pietrele mele au scăzut la 44. Vă rugăm să restaurați pentru că este frustrant.
Este un joc bun, dar mult prea multe reclame Dacă nu ar fi fost cu reclame tot timpul joc după joc, aș avea 5 stele, sunt prea multe reclame pentru a juca.
Este în regulă, dar altfel vrei să câștigi, câștigul nu este ușor și acum zilele trecute se vorbește mult să se încarce sau nu se va încărca deloc și încep să mă enervez chiar acum după dezinstalare și reinstalare încă nu se încarcă, ce dezvoltator greșit de fapt. Încă este același, chiar șterg jocul deja
Joc distractiv, dar necesită sporuri pentru a trece de multe niveluri. Reclamă sau reclamă după fiecare nivel în gratuit
Mi-a plăcut foarte mult acest joc, dar din cauza reclamelor excesive voi elimina acest joc. Ajungi la nivelul 18 sau cam asa ceva si apoi reclame dupa fiecare joc. Nu mă deranjează să urmăresc reclamele ocazionale și să urmăresc extra pentru recompense. Chiar am plătit bani pentru jocurile care îmi plac. Dar să plătești sau să fii bombardat înainte de a face progrese este pur și simplu ridicol.
Prea multe reclame de skibble (30 de secunde) după fiecare rundă de joc, îmi pierd timpul aici
Se oferă cheia foarte greu.
Super!
Cel mai bun joc
cel mai bun joc de gătit pe care l-am jucat și mâncarea se pregătește atât de repede, acest joc este atât de bun
Mi-ar plăcea să existe un nivel de dificultate de setat... unele dintre acestea sunt aproape imposibil de învins
E k
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkādes spēles nfbh
Naspa am dat sa al instalez si nu mere ba eu creda faceam un joc mai bun normal daca era fain jocul al punea cu bani
În ultimele zile nu mi-am primit bijuteria sau monedele după ce am vizionat un videoclip și nici nu am primit 30 de secunde, 10 secunde sau clienți după ce am vizionat un videoclip, a fost cel puțin frustrant... deci fac doar 3 stele
Unele nivele nu le poți trece nici după o lună de zile
Aș putea acorda acestui joc 4 sau chiar 5 stele. Sunt pe cale să-l dezinstalez pentru că este conceput pentru a vă face să cheltuiți bani într-un mod nedrept. Este în regulă pentru început, dar fiecare secțiune ajunge într-un punct în care nu poți câștiga un nivel până când nu cumperi suplimente pentru a trece prin asta. Din păcate, am cheltuit niște bani pe el. Sper că furnizorii/creatorii să le placă, dar nu voi mai face asta. Am găsit un joc mai bun și mai corect de folosit.
Cultures du monde : chefs-d'oeuvre du ... LANDAU, HERBERT B. Winning Library Grants : a Game ... Open-kitchen restaurant / Edited by Laura Vulto. –.
3 stele pentru că sunt multe reclame, reclame înainte și după fiecare nivel, așa că am dezinstalat acest joc și am trecut la alt joc cu puține reclame
Jocul este. Bine pentru că ceea ce s-a întâmplat a fost că îmi doream o nouă aplicație de bucătărie. Am încercat să mă străduiesc ca să o cumpăr și am apăsat pe diamante și a spus să mai primesc x2 diamante dacă mă uitam la un adaos și mi-a dat 2 4 apoi 6
Sunt foarte enervante reclamele , dacă nu plătești nu se opresc ...🙄
Кулинарное Безумие - Игра в Шеф-Повара ресторана Аркады rbm
Capticantă😱
Distracție la început, dar după un timp ai nevoie de amplificatoare la toate nivelurile sau folosești toate diamantele.
Puteți juca acest joc doar cu internetul oprit, altfel petreceți mai mult timp vizionarea reclamelor decât jucându-vă de fapt.
Prea greu dupå lvl 38
Foarte frumos 👌
Iubește acest joc... Singurul lucru rău la el este toate reclamele spate în spate
Minunat
Există anumite runde pe care cred că nimeni nu le poate juca până la sfârșit. Cum ar fi acea rundă de livrare de prăjituri.. Total inutil 👎.. Odinioară jucam acest joc, dar nu-mi mai face plăcere să-l joc. Două stele pentru asta cândva, altfel aș fi dat doar una
Este atât de tare și are 16 hărți și în fiecare hartă există aproape 100 de niveluri diferite, dar s-ar putea să pierzi, așa că există power-up-uri pentru a te ajuta la victorie
Puzzles for Kids "Funny Animals", baby learning games for toddlers and free games for kids ... Cooking Madness: Restaurant Fever ... Mahjong Titans Game New.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Pelihalli pjus