Post by slubfinmodispkest on Feb 19, 2022 5:00:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni vse ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
Vse, kar lahko storite, je, da se vedno znova igrate z istimi stolpi. In nadgradite svoje stolpe na internetu... vse je na internetu, noro jezno na to igro. Mislil sem, da je to zabavno, vendar je bilo preprosto grozno.. GROZNO. Lahko celo reši vaše zbrane stolpe junake.........in drugi!
Obtičal pri 14, tako kot vsi drugi. Razen če ne vnesete $. Toda igra je do te točke všečna igra za obrambo stolpa. Na stopnji 14 preprosto nehaj. ^^^*^^^
Toooooo muuuchh tutorial...spet in znova za 15-20 min igra mi pokaže, kaj naj naredim... NAJ IGRAM, KOT ŽELIM UKRASTI TA vadnico na vadnici ...je nadležno
Po igranju na več ravneh je na zaslonu prazen piksel. Mislim, da je v tej igri napaka ali napaka.
Res dobra igra za obrambo stolpa
Dober TD v klasičnem slogu, nadgradnje stolpa v stilu Kingdom Rush, lepa vsestranska raznolikost v dobrem domiselnem okolju. Prvih 20 minut igranja je bil lahek napredek, zdaj pa ugotovim, kako hitro postane težko ...Najboljše ocene, lepo presenečenje do zdaj....
Tipična igra za zmago
Preveč enostavno
lahko igram tudi brez povezave lepo igro
Se bo vadnica kdaj končala?
PREDRAGA IGRA
kinahanglan perme og internetna povezava kung mag tercati kag nagrado og mag upgrade ka sa imong hero og tower .. pisting yawa.. way ayo..
Smeti. Rekel sem, da moram posodobiti, vendar je bila najnovejša različica že nameščena.
Razvijalcem sem večkrat poslal e-pošto, vendar brez odgovora, da bi pomagal pri težavah pri nakupih aplikacij.
Tako fantastična igra čudovita, da je tako zabavna, ampak včasih lahko malo zapišete in odložite slušalko, ali lahko to popravite, zlasti z nivojem šefa in včasih zadnjim valom, upam, da se bo vse bolj razvijalo. V poglavju 5 je dan, ki ga moram oceniti to igro, vendar to počnem, še vedno ne morem igrati v poglavju 5, upam, da naredite nekaj o tem, prosim. hvala vam še več blagoslova
Izjemno omejena možnost za nadgradnjo ftp-ja, če ne porabi denarja
Wild Sky TD Стратегически jvew
Obožujem to igro....
Samo zmanjšaj še eno zvezdico v enem dnevu... čestitam, postal si prva igra, ki mi je to dosegla... Sistem nadgradnje stolpa v novi posodobitvi je zdaj najslabši, kar sem jih kdaj videl v kateri koli igri obrambe stolpa... totalno zanič.. Lahko se učimo pri vas - kako dobro/kul igro spremeniti v najslabšo...
Tako impresivna je, da mi ta igra z obrambo stolpa ponuja več kot 100 stopenj, ki temeljijo na zgodbah. Tega se nisem nikoli naveličal. Vredno poskusiti!
zabavna igra, škoda, da se splača zmagati. ne morem napredovati, ker nimam stolpnega kamna za nadgradnjo svojega stolpa.
Lepa majhna prilagoditev običajne igre TD. Stopnje so dovolj zahtevne in nagrade za dvig znakov in stolpov niso tako slabe za zgodnje stopnje. Dogodki vam omogočajo, da pridobite nove like, čeprav morate premagati težaven skok. Ko je to storjeno, lahko dobim največ nagrad od dogodkov.
Dobro: duhovni naslednik serije Kraljestvo Rush. Dober sodoben pogled na žanr obrambe stolpa. Medtem ko kopirajo številne elemente Kingdom Rush, so tudi nekoliko inovativni, na primer z dodajanjem sposobnosti »pospeševanja«. Slabo: monetizacija je nekoliko neprijetna, saj se uporablja veliko valut in 'kart' v igri, da se prikrije napredek in stroški. Grafiki manjka lik, ki ga najdemo v seriji Kingdom Rush. Tudi malo hrošča.
Zabavno, a čeprav lahko zgodbo igrate brez povezave, da nadgradite stolpe, junake in pridobite vire igre, morate biti na spletu, a poleg tega je igra odlična, ne morem povedati veliko, saj sem igro izbrisal kmalu po igranju toda če imate stalen internet in so vam všeč prave igre TD STRATEGY z junaki, poskusite tole, vam bo všeč.
Bilo bi zabavno, vendar morate plačati na določeni točki ali pa ne morete vnaprej. Sistem višje stopnje je zapleten in morate plačati. Ta igra je tako pokvarjena. Ni mogoče igrati!
Dolgočasna samo 3 lvl ups na stolpih, nobenih poti, ki jih lahko izbirate med junaki, je treba kmetovati na tedenski osnovi, saj je ječ za spodbujanje ali prebujanje lvl 1 na dan na teden, ni vredno brušenja imo
Lepa igra, ampak denar je težko nadgraditi.
Ta igra je res super. Mislim najboljše Igra je preprosta in uporabniku prijazna. V večini tovrstnih iger je težko pridobiti vire, vendar ne v tej igri, njena edinstvenost, brez težav z oglaševanjem. In zaenkrat me ta igra popolnoma naredi
Zabavno, ampak...... Imel sem veselje. Toda nato stopnja 2 potrebuje, da ste na ravni 3, da lahko nadaljujete z igranjem. Doživetje zaslužiš samo tako, da delaš stvari, ki niso ravni igranja, tako da... Igre dobesedno ne morem več igrati, dokler ne počakam, da se ključi dogodka osvežijo (7 ur na ključ, lahko držim samo 2 ključa), da zaslužim več igralec exp... Zabavno, a vsekakor je treba biti potrpežljiv z igro
Super igra je všeč, hvala za odlično 👍 delo
Vse v tej igri in v njej je preprosto super 👌 👏
V zadnji posodobitvi sem izgubil vso Medaljo za pogum in pravkar sem porabil skoraj vse svoje elementarne kamne, da sem jih kupil. Potreboval sem skoraj 3 cele tedne, da sem prihranil dovolj, zdaj pa jih ni več. Čas, potreben za zbiranje materialov za nadgradnjo, je šala, stroški za nakup pa so nespodobni. Najslabša in najbolj pohlepna vrsta razvijalcev. To je bil zame zadnji žebelj v krsto.
Igra mi je bila všeč, vendar je vadnica predolga
razvijalci ne sprejemajo nobene kritike, niso odprti za kakršne koli predloge. vas bodo takoj blokirali v skupini Discord in facebook, če jim vaše sporočilo ne bo všeč. prejšnje karte in junaki bodo neuporabni, saj so se DEV odločili, da bodo nove karte izdali dvakrat. stare kartice bodo neuporabne. potiska vse igralce k porabi. ta igra je bila uradno spremenjena v PLAČI ZA ZMAGO.
Lepa igra, zelo mi je všeč. Vendar ni brez povezave. Vse je želeno omrežje. Ko bo brez povezave, bom dal 5 zvezdic. prosim, naredi to.
razvijalci, kdaj boste izdali največjo posodobitev te igre? novi zemljevidi, da bodo igralci bolj zabavni kot jaz. potrebujemo posodobitev in več izzivov.
Vedno potrebujete internetno povezavo.. Tudi pri nadgradnjah.. Lol..
Basic Tower Defense z vrsto zaklenjene vsebine, ki je ne boste zaslužili več kot mesec dni, ne da bi porabili dejanski denar. Dogodki stanejo najmanj 9,99 USD za uživanje in kontrole so lahko tako frustrirajoče kot zagrabitev denarja, če se enote prekrivajo. Imel sem zabaven teden z igranjem, a grem naprej.
Vse je preveč dolgočasno in niti ne morem dobiti več kot 5 junakov za vedno
Preveč pojavnih nakupov.Igra ima te rožnate kroge, ki se pojavljajo povsod, zaradi česar verjamete, da imate posodobitev, vendar so to nakupi. Ni dovolj draguljev. Preveč različnih elementov tudi nadgradi različne predmete. Ta igra želi, da porabite veliko pravega denarja, vendar je malo vrednosti, kar lahko kupite.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Actie ruxm
Wild Sky TD Стратегически wfd
Čisto v redu
Wild Sky TD Стратегије yfbp
Igra plača za zmago, vse je precenjeno, naveličano vseh IAP-jev, ki so zdaj v igrah, naveličanih požrešnih razvijalcev.
Nenehno pravi, da preverite svoj internet, a ko grem na yt, lahko predvajam popravek videa, prosim
Ne vem, zakaj ne morem posodobiti te aplikacije 🤦 prosim za pomoč? Piše posodobitev na najnovejšo različico, nato sem kliknil posodobitev, nato pa je na čakanju. Čakal sem 24 ur in se še vedno ni posodobil.
Zelo kul igra za igranje, vendar se po posodobitvi igra vedno zruši in še vedno pravi, da je treba posodobiti .... Upam, da se da popraviti ...
Zaenkrat super! Simpatična grafika in preprosto, a učinkovito igranje. Res je, šele začel sem, a izgleda zelo obetavno. Upam, da tako tudi ostane!
Zadnji dogodek ima težavo. Igra se še naprej zruši. To je prvič, da sem naletel na to težavo s to igro, tako da upam, da bo popravljena. Ocene zvezdic bodo posodobljene, ko bo popravljeno.
Zelo zabavno igrati, a veliko napak