Post by compmenparnkinwind on Feb 5, 2022 13:18:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kodas daugelis visų ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Jei kas nors skaito tai, skaitykite jį toliau. Šis žaidimas yra toks epinis žaidimas, kurį turite atsisiųsti ir galite sukurti savo namą. Atsisiųskite jį dabar ❤❤❤❤❤❤❤❤
Mano ankstesnė apžvalga buvo tokia, kad šis žaidimas buvo labai atsitiktinis, įdomus ir jo sudėtingumo lygis nebuvo juokingas, kaip kai kuriuose kituose žaidimuose, kuriuos žaidžiau. Na, aš atšaukiu savo ankstesnę apžvalgą. Iškart po 15 lygio, kai jie paprašys jūsų parašyti apžvalgą, jie padidina sudėtingumą juokingai. Per mažas judesių skaičius, kurį jie jums suteikia vienam lygiui. Būtų daug smagiau, jei jie visą gyvenimą nebandytų siurbti, kad sumokėtumėte daugiau. Visa kita šiame žaidime yra puiku.
Man patinka šis žaidimas, tai mano tipo žaidimas, tačiau šis žaidimas įstrigo tarp Bet vis tiek serga, skirkite jam 5 žvaigždutes
Labai gražus žaidimas, nes tai jauki svetainė, jaukus miegamasis # 5 žvaigždutės
Fainas man patiko. Pakelia nuotaiką
Šis žaidimas yra gerai, man nepatinka, kaip nuolat turi žaisti žaidimus, kad gautum pinigų papuošimui... esmė, kodėl aš jį atsisiunčiu, yra todėl, kad man patinka kurti namus...
smagu, bet užtrunka per ilgai. Kuo aukštesnis lygis, tuo mažiau bombų ir tt leidžia jums padaryti. Aš neturiu tikrų pinigų, kad galėčiau ką nors nusipirkti, 5 dienas buvau 110 lygyje ir negaliu jo įveikti. net su bombomis. pašalintas. daugiau streso nei linksmybių. Aš tiesiog noriu kurti dizainą, nenusivilti. Eismas Arizonoje tai daro už mane.
Aš žaidžiu šį žaidimą kurį laiką ir apskritai tai geras žaidimas. yra keletas žagsulio, pavyzdžiui, kai pakylate į aukštesnį lygį, viskas kainuoja daugiau, bet kiekviename lygyje gaunate tiek pat monetų, net ir sunkesniuose, o tai erzina. taip pat žaidimo pabaigoje, kai lieka jėgų padidinimų ir jie sprogsta jie duoda tik 5 monetas, o galingiausias power up nieko neduoda. viskas prasidėjo nuo istorijos, bet iki 3 etapo istorijos linija visiškai sustojo.
Mylėk šį žaidimą! Juokingas skelbimų kiekis! Žaidimas vertas 5 žvaigždučių, bet skelbimai jį sumažina!!
Dauguma lygių, kuriuos turite atlikti bent keliolika kartų, kartais užšąla. Taip pat pastaruoju metu tavo beprotiški skelbimai patenka į žaidimų parduotuvę 😡😡😡😡😡😡😡😡
Saunus!!
Aš tiksliai žinau, kaip žaisti tokį žaidimą. Akivaizdu, kad tai turėtų būti sudėtingesnė, kai įgyji aukštesnį lygį, bet tai neturėtų būti neįmanoma. Jūs darote mums per mažai judesių, kai turime tiek daug išvalyti. Taip pat negarantuojama, kad gausite didžiulį kubelių gabalėlį. Šis žaidimas tampa per sunkus per anksti, todėl šis žaidimas tampa nuobodus ir varginantis
Tai šaunu. Man tikrai patiko žaidimas, dabar atsilieku, nes norint gauti pakankamai monetų, reikia amžinai, kol turėsi pakankamai nusipirkti baldų. Iššūkiai tampa vis sunkesni, baldai brangsta, bet atlygis nedidėja. Iš pradžių į jį įsitraukiau kurdamas, nes mėgstu dizaino žaidimus, bet dabar tai darosi nuobodu, tai labiau galvosūkių žaidimas su dizaino papildymu. Jūs labiau mėgstate saldainius nei bet koks dizainas. Aš perku daiktus, jie nori daugiau, bet nevyksta.
Nesąmonė kažkokia 👿👿
Tai ekstravagantiška pramoga! labai rekomenduoju!!
Lep's World 2 Arkada jfr
tai linksma
Tai gali būti labai smagus žaidimas, jei viskas nekainuotų rankos ir kojos, o lygiai nebūtų tokie varginantys, kad pasiektumėte tą patį pasiekimą. Aš turiu galvoje, nekelkite baldų kainų ir nurodykite tikslią pinigų sumą, kurią gauname už galvosūkius, kurie vis sunkėja. Tai per daug panašu į realų pasaulį. Visai nelinksma.
patinka grafika. tam tikras lygis yra sudėtingas. gražu, bet nekenčiu reklamų. Reklamos per daug ir tikrai išjungti.....
Nesąmones
Mano problema su šiuo žaidimu yra ta, kad norėdami papuošti savo namus, turite žaisti mini žaidimus, kuriems jie neskiria daug laiko mini žaidimams, todėl turėsite žaisti tol, kol įveiksite lygį, kuris užtrunka FOREVER. .. kadangi nėra daug laiko, o kai laimi, gauni tik 500 USD, kurių neužtenka daiktams namuose.. tai labai apmaudu..
Perėjimas į naują kambarį tampa per brangus. atlygis nėra vertas laiko, praleisto norint pakilti į lygį. yra per daug 3 rungtynių žaidimų ir žaidėjams darosi nuobodu. Aš asmeniškai mėgstu žaisti namų dekoravimo programėlių žaidimus, tokius kaip Design Home ir Design My Room. „Wish My Home“ šiuo keliu puošia visą namą ir jo apylinkes, tačiau be žaidimo „3match“.
Labai gražus, man labai patinka šis žaidimas, tai labai įdomus ir geras žaidimas, tikiuosi, kad jums smagu....... 😇😊😊😇
nuo 5 žvaigždučių iki 1, dėl paskutinių atnaujinimų aš visą laiką sustingau, aš praradau visas linksmybes dėl šio žaidimo, jūsų naujoji versija nepavyko, atsiprašau
Aš tikrai pavargau nuo žaidimų, siūlančių bombas, kai neturi pakankamai monetų ar pinigų!! Labai sunku baigti lygį be bombų, o išlaidos labai brangios!! Bandau dar kartą, bet tai bus paskutinis kartas! Be to, jei jūs, kūrėjai, bendrausite tarpusavyje, jie jums pasakys, kad nekenčiu taupyklės ir dažnai ištrinu žaidimas dėl jo, nesvarbu, man labai patinka žaidimas!!!!
Žaidimas geras, bet po atnaujinimo neužkrauna visiškai ...
Tai nėra blogai, bet taip pat nėra ir puiku. Kai tik praėjau pro svetainę, viskas ėmė lėtėti gana greitai. Pirmiausia, renovacijos išlaidos greitai išaugo, ir tai tapo scenarijumi „Mokėti laimėti“. Tai taip pat kitas dalykas, žaidimo valiutos įsigijimo kaina yra labai brangi, palyginti su kitais panašiais žaidimais. Tikriausiai laukčiau šio žaidimo, kol kūrėjai sužinos, kaip jų konkurentai valdo savo. Pavyzdžiui, „Homescape“ siužetas yra panašus, tačiau jie nekainuoja rankos ir kojos, norint gauti kreditų, kad galėtumėte tęsti žaidimą. Apie ką pagalvoti.
夢想家居:裝飾我的小家 休閒 utz
Tai puikus žaidimas. Visas dekoravimas ir nereikia gaišti laiko „skambinant“, sveikinant žmones ar mokant katę daryti triukų. Tačiau kai kurie aukštesnio lygio žaidimai yra labai sunkūs, o prekių kainos yra juokingai didelės. Pasidaro nuobodu daug dienų žaisti tą patį, tiesiog bandant gauti 550 USD, kai daug daiktų kainuoja daugiau nei 3000 USD. Tai gali būti puikus žaidimas, tačiau jis ne tik nuobodus, bet ir varginantis.
Chez Moi - Créez des Rêves Grand public fqcz
puikus žaidimas, priimkite skelbimus kiekviename lygyje yra tikrai nenaudingas
NIEKADA DAUGIAU NEŽAISI. Labai jaudinausi galėdamas pertvarkyti virtuvę, bet ji pasakė, kad ji negali paleisti virtuvės ir atlaisvinti daugiau vietos. Taigi aš grįžau ištrynęs viską, ko reguliariai nenaudojau, vis tiek manęs neįleido!? Buvau įsiutę. Ištryniau programas veltui. Gaila, kad tai buvo geras žaidimas, bet virtuvės problema mane vis dar pykdo. Pataisykite tai.
Šis žaidimas visiškai nevertas laiko. Po velnių, dabar ištrinsiu
Geras.
Norėčiau, kad pagrindinio veikėjo nuotrauka pasikeistų į atsitiktines arba bent šiek tiek būtų animuota. Arba, kai matai ją pro langą ir girdi švilpimą, girdėjosi įvairūs garsai. Puiku aplinkui, tik reikia koreguoti. Kaip galvosūkiai, kurie yra dalimis, jums nereikia rodyti, kad ji vėl pasirodo antroje ar trečioje dalyje.
My Home - Design Dreams Εύκολα wgah
Tai įdomus žaidimas, kad daiktai yra per brangūs
My Home - Design Dreams Thông thường lwp
Tikrai geras žaidimas, man patinka žaisti su savo sūnėnu
žaidimas buvo įdomus, bet tada jis tapo pakankamai sunkus, kad norint išvalyti lygį gali prireikti 50+ bandymų. sunkinantis. Iš jo pasisėmė malonumas ir atsipalaidavimas. Jūs negalite to ištaisyti, tiesiog nepamaitinsite reikiamų dalių. Žinau, kad reikia derinti, kad padarytume bombų grąžtus ir pan. Maždaug 220 lygyje tapo sunku sudaryti kombinacijas iš 3, kad būtų baigtas ratas. 4 vienos spalvos beveik niekada nėra pasirinkimas. Tai algoritmas, kad nepateiksite tinkamų spalvų.