Post by compmenparnkinwind on Feb 5, 2022 13:15:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Igre tower defense - Najbolje ocenjene - Zulu igre | 3
Preprost, zabaven in barvit umetniški slog. Dobra mehanika in enostavna za učenje.
Obožujem to igro, igral sem jo do konca. Potem pa sem naletel na napako, pri kateri se, ko odprem aplikacijo, takoj zapre. Poskušal sem ga zagnati na 2 različnih napravah, vendar se težava še vedno pojavlja. Podpori sem poslal 2 e-poštni sporočili in nisem prejel nobenega odgovora. Živim to igro in jo želim igrati, a še vedno ne morem.
Kingdom Rush - Tower Defense Stratēģiskās spēles bldt
Po drugi stopnji sem moral odstraniti, kako vam je uspelo ustvariti tako neuravnoteženo igro obrambe stolpa. Prva stopnja je bila v redu, nato pa hitro poveča težavnost x10 tudi na lahki.Neverjetno, kako nepošteno je. Redko kdaj ocenjujem igre aplikacij, vendar sem moral prenehati igrati, potem ko nisem mogel niti premagati druge stopnje.
Ena najboljših TD iger tam. Dosežke je lepo dokončati. Ponovno bi igral in je brez povezave.
Po zmagi nad VezNan je različico Androida veliko težje osvojiti kot različico iOS. Stopnja pojavljanja sovražnikov na val je višja in manjša ognjena moč v Androidu. Torej, v bistvu moramo kupiti stvari, da zmagamo. Tako razočaran nad različico Androida.
... recimo ne morem naigrat raznih tower defense iger, kar seveda na spada pod te indie igre, kot sta naprimer Defense Grid in Kingdom Rush.
Dobra TD igra. Precej zabavno, a hkrati ne enostavno. Če uživate v igrah TD, vam bo ta všeč.
Kingdom Rush za iOS (iPhone, iPad) - Prenesite brezplačno
Dobra TD igra
Ok, moj problem je, da so zdravilci že na začetku velik problem. Zdravite sebe in druge, tudi v boju! V igri zdravijo veliko zdravja in imajo veliko zdravja. Ko so v velikih skupinah, je skoraj nemogoče narediti karkoli! Mislim, da morajo imeti manj zdravja in ne morejo zdraviti drugih enot med bojem. Na splošno mislim, da je to spodobna igra. Samo nekaj enot, ki jih je treba prilagoditi!
In bi ga bolje uvrstil, če bi bilo malo bolj zabavno, če sem iskren. Nadgradnje trajajo predolgo, da bi se z njimi lahko zabavali. Ko naredite, so krogi končani. Morate nekoliko povečati težavnost fantov in dati več denarja, da se bomo zabavali z nadgradnjami. Bitja ne dajejo dovolj zlata. Razen tega ni slaba igra. Treba je natančno prilagoditi sisteme tveganj in nagrajevanja. Junaki so razočarani. Obžalujem, da sem jih kupil nekaj. Morajo imeti način, da jih izenačijo.
Za številne oglase, tako kot vse igre danes
Igra Tower Defense Kingdom spletu. Tower Defense Kingdom. Igra Slime Rush TD spletu. Slime Rush TD. Igra spletu. Igra Geometrijski stolp spletu.
Kingdom Rush: Tower Defense Strategia iur
odlična igra za potegniti in igrati. nivoji gradite in se med igranjem izboljšujete, potrebna je lepa mešanica strategij. moj se je zataknil na začetnem zaslonu posodabljanja in imel sem samo pet stopenj. Hudo. Zdaj dobim napako 492 in se ne prenesem. 'Vzdih'
Kingdom Rush - Tower Defense Strategické cloo
Kingdom Rush ($0.99) igra obrambe stolpa izgleda kot standardna afera za obrambo stolpa The Creeps Is A Tower Defense Game with Some Awesome Twists [iOS]
Stopnje do vez'nanovega stolpa so zahtevne in zabavne v načinu za začetnike, ko pa premagate vez'nana, so ostale stopnje izjemno težke, kot da ne morem niti dokončati hushwooda v načinu za začetnike. Igra je zabavna in ima različne stolpi in sovražniki, vendar je pretežko
Zabava postane nekoliko težka, ker denar postane prekratek za boj proti premočnim likom. Ampak dobro je, če si dobro premagati to težavo 😂 Ne morem.
Super igra ze dvakrat sem jo mpreobrno
Ok... zabavna igra za obrambo stolpa. VENDAR JE ZELO FRUSTRIRAJUĆE, DA ČE KAR KAR POVLEČE FOKUS IZ IGRE (telefonski klic, sporočilo, itd...), se igra zaklene in jo je treba na silo zapreti. Galaxy Note 9 je moja strojna oprema. Za nesreče vzete 3 zvezdice. Prosim popravite.
El najnovejša igra Ironhide Game Studio in četrta te sage to pred nekaj meseci spet vrnil dati vse. Obrambni stolp tistih izvrstnih v vseh elementih, ki ga
Dobri stolpi za igranje
Grafika je čudovita in igra je res dobra za telefonske igralce in ima popolno ravnovesje med težko in enostavno in všeč mi je strategija 5 zvezdic
Užival sem v igri, dokler nisem dosegel ravni, kjer bo zaklenila vaše stolpe, razen če jih hitro tapnete. Ta mehanik mi sploh ni bil všeč. Zdelo se mi je zelo nepošteno. Po tem sem odstranil igro, uničila je vso zabavo.
Tower Defense
Uredu igra
Kingdom Rush je edinstvena predstava klasičnega TD z mobilnimi enotami za blizu. Vsaka sovražna enota se počuti kot prava grožnja in je dobra spodbuda za igranje igre na nov način. Drevo nadgradnje to podpira in zavira; Zavezanost k eni vrsti stolpa in poraba zvezdic za njegove nadgradnje je nagrajujoča za ta slog igranja, vendar vas pusti na suhem, ko ta strategija ne uspe.
Igra Kingdom Rush na Igre 123
Najboljša igra vseh časov
V redu je. Plačati morate, če želite po kampanji dobiti 3 zvezdice na kateri koli ravni.
Ta igra je precej dolgočasna. Glede na komentarje ste morda pričakovali več. V kateri sem bil v igri. Ni tako zasvojenost, niti ni tako zabavna igra. Ï po mojem mnenju res nimam ničesar dodati v igro. Prav tako ne mislim, da je igra tako odlična. Precej hitro postane dolgočasno in šele danes sem začel. Ï tudi ne vem veliko o tej igri. Ï prebral sem komentarje in rekel: "V redu, naj poskusim." Toda v resnici je bilo to poskušanje bolj izguba časa.
Odlična igra! Najboljši tover defence
Odlična igra, odlična strategija. Ampak, če si jo upate ustaviti in odpreti drugo aplikacijo ali poklicati za več kot nekaj minut in se vrniti v igro, se znova zažene in izgubite ves svoj napredek. Precej jezno in vredno ocene ene zvezdice.
Zabava
pogrešam slovenijo *-*
Zabavna zabava se je začela počasi. Potem, ko sem nekaj časa igral, je ta igra postala intenzivna. Zdaj je ne morem odpustiti. Popolnoma zasvojenost. Hvala Kingdom Rush People!
Hej razvijalci, res bi rad ocenil 5 zvezdic, vendar je težava, upamo, da ste vstavili gumb za hitro previjanje naprej. Tako dolgočasno je in izgubite potrpljenje, kako počasna igra, ker ni hitrega naprej. Upam, da boste to dodali v igro. Ena stvar je dodati več akcij in stolpov. Upam, da boste to upoštevali, da bom to spremenil na 5 zvezdic, če boste to posodobitev dali v igro😉 tudi morda v igro dodali nekaj igralcev za več igralcev. Samo predlog😁
Že trikrat sem jo obrno!
Dejstvo je, ena najboljših iger za obrambo stolpa vseh časov. Zasnova likov je kul, zvoki, ko so nameščeni, je samo popolnost. Edina stvar, ki je malo moteča, je čarovnik, a če znaš rokovati, je v redu. Če jo bodo ustvarjalci te igre nenehno posodabljali, bo neverjetna (t.j. novi liki, kot so kralj, konj, lancerji, josterji itd.) zagotovo 5 zvezdic. Hvala razvijalcem za to čudovito igro! Tudi 0 oglasov, kar je blagoslov
More Snacks! Nezahtjevne igre izfc
Želim si igro za sprostitev. Vendar pa najlažji način, ki ga težko osvojim🥲 btw dober umetniški slog, mi je všeč.
Brezplačne igre tower defense. Samo najboljše in najbolj zabavne igre tower defense, kot so Cursed Treasure 2, Kingdom Rush, Castle Defense, Nova Defender,
Zelo dobra ker sem jo igral že na računalniku
Preveč po scenariju. Če ti raven narekuje, da nekaj narediš, je bolje, da to narediš tako natančno, vse do mikroskopskega premika, umestitve, nadgradnje ... Toliko je poskusov in napak, da boste izgubljali več ur, da bi ugotovili strategijo za zmago, namesto da bi se zabavali. Prekleto škoda, kako je lestvica za igre Tower Defense tako nizka. Polovica iger TD iz leta 2016 je tako velik kontrast, škoda, da se jih je večina ali zaprla ali pa jih je Google ukinil. Kakorkoli, poiščite kaj drugega
V novi posodobitvi so igro naredili bolj smešno, da bi vas prisilili v nakup junakov
Kingdom Rush - Tower Defense სტრატეგია vidr
Recenzija igre Kingdom Rush
Play Slime Rush TD game › No Download Required › Instantly play the best 2022 Action games for free in full-screen mode without installing at Speldome.com.