Post by compmenparnkinwind on Feb 5, 2022 12:57:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult kulda ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
See mäng on väga vahva! Käed alla! Asi, mida tuleb siiski muuta, on... 1. Kõik teie edusammud, sealhulgas tase, millel olete, ning teie käsutuses olevad esemed ja asjad tuleb salvestada. 2. Kui tõmbate asju kaldalt, peaks seal olema nupp X, et saaksite tõmbamise lõpetada. Näiteks kui ma tõmbasin, ründas see hai mu parve põrandat. Ma tõmbasin, nii et pidin tõmbamise lõpetama, et saaksin haid rünnata. Kahjuks läks mu põrand katki.
See on tõesti hea, kuid te peaksite saama üksusi vahetada, sest ma suri, kuigi mul oli küpsenud kala ja ma ei saanud vahetada ja üksust kala süüa. Mida ma mõtlen, on see, et mul oli väike nälg ja ma sain kala, kuid kui ma taipasin, et olen kala juba küpsetanud ja jätsin selle maha, oli mu inventar täis ja mu rind oli liiga, nii et ma ei saanud midagi teha
Sujuv graafika. Korralikud helid. Ükski idioot ei kuluta teie hävitamiseks 1000 dollarit. Imeline 1:1 vs loodus. Lõõgastav. Sõltuvust tekitav. Üksuste väga hea edenemine oleks tõeline ellujäämiskogemus. Otsige üles mõned materjalid. Valmistage paar relva ja seejärel edasi. Lihtne. Lõbus.
See oli tõesti lõbus, siis järsku hakkas see mind keset ookeani kudema, kui mängu avasin, siis surin hai kätte. Ma pidin desinstallima, sest ma ei saanud kunagi oma paadi juurde ujuda. Aja raiskamine, igatahes rebige mõni teine parem mäng ära. Ärge laadige alla
Survival on Raft: Multiplayer 模擬 lhu
Mõned vead mängus. Liikumine on ebamugav. Ei tea, kuidas laos olevaid asju kustutada – liiga palju merepuitu/nööri! Oleks tore, kui oleks õpetus, mis tuletaks meelde, kuidas midagi teha/kasutada. Ebareaalsed kogused vees hõljuvat kraami. Esimene mängupäev, nii et võtke seda nii, nagu see väärt on.
Mulle meeldib, kuidas saate sõpradega mängida, kuid mul on mängu sisenemisega probleeme. See jääb 90% sisse ja siis peatub. Palun parandage see ja ma soovitan anda sellele kohale kõrgema hinnangu.
Pole paha mäng selle jaoks, mis see on, eriti mobiilimängu jaoks. Kuid veidi konstruktiivset kriitikat, 1) ehitusfüüsikal pole mõtet. Nagu näiteks lagede paigutus, pean ülemise tasandi ehitamiseks kasutama palju sambaid ja see raiskab alumistel tasanditel põrandapinda täielikult. 2) vajab rohkem missioone/eesmärke 3) tahaks väga näha esemete kirjeldust ja milleks/milleks neid kasutatakse, isegi uute esemete leidmisega peaks kaasas olema lühike kasutuskirjeldus. 4) sprindifunktsioon?
Sellel mängul on potentsiaali. Kuid sellel puudub üks asi: lugu. Selle mängu ainus "lugu" on õpetus. Pole mingeid ülesandeid. Pärast õpetust on see põhimõtteliselt lihtsalt piisava puidu hankimine suurema parve ehitamiseks. See muutub mõne aja pärast tõesti igavaks. Graafika on hea, juhtnupud on üsna korralikud.
Issand kui igav, sa veedad suurema osa ajast vett valmistades, et saaksid seda juua. Mis omakorda muudab võimatuks koguda parve ehitamiseks vajalikke materjale. Kui te ei söö ega joo, võitlete hai vastu. Ära raiska oma aega.
Hea, kuid muutke see realistlikumaks
Survival on Raft: Multiplayer Penyelakuan gdc
Pärast 22. tasemele jõudmist kulub ülesminek igavesti, peate sulgema ja tagasi tulema, et varusid vette asustada ning hai lööb pidevalt naelu, kuid ei sure. Ei ole muud kui parve tegemine, humanitaarabi ei tule. Värskendus kaotas igasuguse edenemise, langes 1 tärnini.
West Gunfighter Actie kabk
Mängu kontseptsioon on lahe. Ma soovin, et parv tõesti liiguks, mulle tundub, et vesi liigub selle ümber. Samuti oleks mulle meeldinud, kui sellel oleks olnud lõppeesmärk, näiteks jõuda ohutusse kohta või leida uusi saari. Aga üldiselt oli paar päeva lõbus!
Olin just ehitamas oma saareskannerit, mul olid kõik asjad kastis, mul oli vaja viimast. Mikrolaineahi. Ootasin, hankisin kaubaparve, ostsin mikrolaineahju ja naasin oma parve juurde, kui läksin ujuvat kasti haarama, loll ma tean, selle asemel, et oma konksu kasutada. Noh. ma surin. Küsimus pole selles. Probleem on selles, et ma vaatasin reklaami, et ma ei kaotaks kõiki oma esemeid, sealhulgas mikrolaineahju, kuid kui ma uuesti sündisin, polnud mul MIDAGI. VAATASIN KUULUTUST, ET EI KAOTAKS SEDA KÕIKE. MA KAOTASIN SELLE KÕIK
Mäng on tõeliselt lõbus, see on lihtne, tõesti ainus asi, mille pärast pead muretsema, on pigem janu kui hai suremine ja see näeb välja täpselt nagu piltidel, mis näitavad, et see pole võlts
Tõesti hea mäng. Kui olete selle selgeks saanud, võite teha päris suuri edusamme, kuid ma soovin, et juhised oleksid selgemad. Näiteks kui lülitate põleti sisse nii, et teie käes pole midagi, see ütleb teile, kuidas kala küpsetamisest rasva saada, see meeldis. Kuid ma ei saa eluks ajaks oma raha sisse lülitada, kui ma saaksin abinõu
App SAKURA School Simulator on Simulatsioonmängud Android App Garusoft Development Inc. ... Lae alla Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator APK Android
See on parim mäng. See võimaldab teil minna loomingulisse režiimi, see võimaldab teil luua KÕIKE keset ookeani ja mis kõige parem, SEE VÕIB LUUA MITME MAAILMA!!! Muud rumalad mängud lubavad ühte. ÜKS! Peale selle, kui te surete, saate valida, kas soovite end taaselustada oma praeguste esemetega või ilma. Teine asi, saate liituda teiste sõprade või perede maailmadega. 5 tärni selle suurepärase mängu #BESTGAMEEVER eest!!!
See on hämmastav mäng ja väärib 100 protsenti 5 tärni. Väga lõõgastav ja lõbus. See muutub väga lõbusaks alates lvl 5-st. Soovitan seda mängu kindlasti kõigile, kellel on karantiini ajal palju aega.
Suurepärane mäng suurepärase graafikaga. Mängin neid ellujäämismänge kogu aeg ja see on arenduse põhjal üks mu lemmikuid. Kui saaksin midagi lisada, lisage rohkem interaktsioonidega üksusi.
Ma pole seda mängu mitu kuud mänginud, kuid siis ostsin 2 suurepärast pärlipakki peaaegu 60 dollari eest, olin mänginud 25. tasemele. Lõpetasin mängimise, sest iga kord, kui saar proovis laadida, jooksis mäng kokku. Nii et täna proovisin näha, kas nad parandasid selle, kuid mu salvestatud mäng, kõik mu pärlid ja kestad ning kohandatud tegelane on kadunud. Mis annab?
Vaata parimat mängu😁😁
Mäng on lõbus, kuid sisaldab kindlasti ka masendavaid osi. 1. Asjade valmistamise esemete maksumus on pööraselt kõrge. 2. Peate pidevalt võitlema haiga, keda te ilmselt tappa ei saa, kuid võite meisterdada haipea trofee. Et ma kindlasti ei saa aru 3. See on väga korduv ja pole palju teha
Liivakasti Evolution MOD + APK Game Android tasuta
Alguses on see tõesti lõbus, kuid siis on taseme tõstmine liiga raske ja kuidas peaksite saama loomingulise režiimi, sest olen mõnda aega mänginud ja peale reklaamide vaatamise pole võimalust pärleid tasuta hankida
Siiani olen veidi aeglane oma ülesannete täitmisel. Ma ei saa aru, et oda on liiga lühike. Ma pole kindel, millised rõngad kalade ümber on, ma pole aru saanud, miks mul hüppenuppu vaja on. Ja ma soovin, et toidu valmistamisel pakuks see meile palju rohkem, et saaksime ehitada. Maagi kui 1 või 2 tükki korraga, enne kui uuesti 5 minutit püüan. Aga ma hoian teid kursis
See on tõesti lõbus! Mulle meeldib see väga! Ainus asi, mis mulle ei meeldi, on see, et öösel läheb pimedaks, ma ei näe tegelikult midagi, nii et mul peab olema heledus kogu tee peal, et isegi midagi näha. See on seni ainuke negatiivne asi.
Hämmastav. Mäng oli fantastiline, kuni jõudsin tasemele 17 või nii. Siis polnud ressursse näha ja mul oli nöör otsas. Palun paranda! Ma ei saa mängida, sest alustasin otsast peale, aga õpetus on sama. Lisaks, kuidas okkaid teha? Õpetus katkeb ellujäämisosaks ilma hoiatuseta. Kahjuks kustutatakse.
Lae üks [APK] Faile alla (edaspidi MOD versioon on häkkinud app) OR proovida ... Grand Survival - Zombie Raft ellujäämismängud MOD APK
Survival on Raft: Multiplayer असल की नकल वाले गेम emk
Lõpuks mõistsin, et peate kaupmehele lehvitama, et ta teie juurde tuleks. Põllutage ja müüge kartuleid ja olete tonni rahaga max tasemel. "Saatelehed" on koordinaadid, mille saate saare skannerist. Iga kord on need samad saared ja te ei saa süstaga vabalt ringi liikuda, et asju korjata. Kokkuvõttes oli mäng liiga lihtne ja lihtne, kui olete aru saanud, kuidas seda mängida.
Mulle meeldib mäng, kuid seal on halb tõrge, mille puhul peate üksusel "klõpsama" ja hoidma seda mitu sekundit all, enne kui saate selle teise asukohta teisaldada, mistõttu on raske kõige muuga mängus kursis olla. See pole kohutav tõrge, kuid muudab mängu palju vähem nauditavaks. Muus osas, kuigi see on suurepärane mäng. Kui see tõrge varsti parandatakse, värskendan tõenäoliselt oma arvustust nelja tärnini.
Liiga igav, sa pead tõusma tasemele, et saada asju, mis muudavad mängu tõeliselt nauditavaks, ja taseme tõstmine võtab liiga kaua aega ja on liiga raske, ärge laadige alla liiga aeglase tempoga ja millegi tegemiseks kulub aega, te ei saa isegi võrke hankida kuni teie 8. tasemeni on teil isegi 2. tasemeni kõik selle tegemiseks vajalikud asjad
Survival on Raft: Multiplayer Szimulációs játékok uayu