Post by compmenparnkinwind on Feb 5, 2022 12:53:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničeno kovanice ▞▞▞
▞▞▞ PickCrafter - Idle Craft Game 2022 version ▞▞▞
To je vrlo zabavna igra, ali je prilično teška
Index of /wp-content/uploads/2021/06/ - APK PRO
Ne postoji jasno označen paket bez oglasa. Postoje ponude bez opisa. Ulažem više truda u ovu recenziju nego što su programeri uložili u opise kupnje. Ne želim reklame u svojim igrama. Ja imam novac.
FANTASTIČAN!! Igra ima toliko detalja. Moj prijedlog je... Možete li dodati Smaragdni pijuk??? Također o igri Sviđa mi se kako ste dodali pijuke koje Minecraft NIKAD NE BI DODAO. Dodali ste detalje, odličnu grafiku, možete li dodati i titanu pijuk?? Igra je JAKO OVISNA... Moj brat želi da dodate papirnatu pijuk. igrao bih ovo cijelo vrijeme. Ali to su samo sposobnosti, sposobnost bušenja, čak i kada je pijuk u plamenu, sviđa mi se ova igra
Ovo zapravo nije igra, to je samo mamac za klikove za djecu. Ne postoji strategija, izazov ili vještine. Oni samo divlje dodirnu gumb i povremeno dobiju nagradu. Dizajniran je da stvara ovisnost poput automata. Povremeno vas potakne da kupite nešto i za pravi novac. Moje dijete je u trenu skupilo preko 250 dolara. Ova 'igra' bi trebala doći s upozorenjem da nije primjerena za djecu.
ne mogu čak ni instalirati igru, kaže se da se ova igra neće preuzeti i resetirao sam tablet i još uvijek ne radi igra na zapešću
Obožavam ovu igru što je najbolja stvar koju sam igrao Nisam tužan jer resetuješ kad odeš na kraj, također je poput minecrafta, ali ima mnogo više pijuka, TAKOĐER TO DA VAŠE KIRELICE JAKO SPORAJU DA BIJU BLOKE
Bože posao
Mrzim tu ljudsku provjeru koja traje zauvijek 😑😑
Neće se učitati
Vrlo dobro za provođenje vremena, volio bih da mogu isključiti sve zahtjeve za kupnju stvari
Nakon nekog vremena postalo je dosadno bez nove mehanike dok igrate
Prilično zabavno, ali neke greške i određene stavke treba popraviti
PickCrafter - Idle Craft Game Simulation kmm
Dobra je za ubit vrijeme kad te svi odjebu na snepu u 5 ujutro i kad ti cura ode spat
To je stvarno zabavna igra, ali mislim da biste trebali dodati još stvari jer nema puno stvari za napraviti
Cool
PickCrafter Idle Craft Game 4.19.5 Apk - ApkBoxx
Super! Ali pronašao sam grešku.
NEOOOOOO kupio sam nee tablet i lodt allthibg... noooo ): igrao sam godinama, ali sam napravio isti google play račun zašto još uvijek nemam ništa ); sad trebam čekati 5 godina? );
Suuuuuuuupeeeeeeer
Prilično dobro, stvara ovisnost, ali nakon nekoliko minuta dobiva nekoliko sati igranja.
Najbolja igra na svijetu odmah kliknite install
Sjajno, sjećam se da sam ovo igrao prije mjesec dana i ništa nije promijenilo istu igru koju poznajem i volim
Jedna od mojih omiljenih igara ikad, ali 1 problem kad god radim nagradu za mergecrafter ne dobijem ništa
Nastavi se resetirati, popravite grešku 😭😭😭😭😭😭😭😭😭...
To je sjajna igra, nevjerojatan potrošač vremena. Prejednostavno je za moj ukus, toplo ga preporučam za malu djecu i druge osobe da provedu vrijeme. Odradili ste nevjerojatan posao!!! Sljedeći put kad ažurirate, šefove je teže poraziti, bilo je previše lako. Odličan posao!!
Dinosaur Rampage 액션 yld
PickCrafter - Idle Craft Game Simulation noiu
Nije to tako loša igra. Ali ponekad kad god imam jaku vezu kaže da nemam internet. Ali generalno, ipak ga preporučujem.
PickCrafter - Idle Craft Game – 2021-04-25 - YouTube
Volim ovu igru, ali imam problema s jednim od šefova, gdje morate nacrtati 3 slova koja vam daje? mogu dobro nacrtati većinu slova, ali ako moram nacrtati "Z", neće ga uopće registrirati bez obzira kako to radim. stopa oboljelih je veća nakon što se ovaj problem riješi, jer ponekad čini ovog šefa vrlo frustrirajućim.
Malo se ponavlja nakon nekoliko mina.
Sviđa mi se Jedino što bih rekao je da se može učiniti s više načina da zaradite runsku prašinu.